Δήλωση Απορρήτου

1η Μαίου 2018

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε («εμείς», «εμάς», «μας») η ΝΤΑΤΑΒΕΡΣ ΕΠΕ(Dataverse) με έδρα την Θεσσαλονίκη, Εθνικής Αντίστασης 131 Καλαμαριά και αριθμό ΓΕΜΗ: 58998304000

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου διέπει τον τρόπο με τον οποίο η Dataverse συλλέγει, χρησιμοποιεί, διατηρεί και κοινοποιεί πληροφορίες που συλλέγονται από τους χρήστες αυτού του ιστοτόπου (web site). Αυτή η πολιτική απορρήτου δεν περιλαμβάνει πολιτικές απορρήτου και δηλώσεις για τα προϊόντα που προσφέρονται μέσω αυτού του ιστοτόπου.

Εμείς είμαστε ο υπεύθυνοι επεξεργασίας των δεδομένων (στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω). Αυτό σημαίνει ότι εμείς αποφασίζουμε με ποιον τρόπο και για ποιον σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Προσωπικά δεδομένα – τι είναι;

Προσωπικά δεδομένα (δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα) σημαίνει κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»). Το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της ΕΕ 2016/679  (GDPR)

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε
  • Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας γραπτώς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου.
  • Θα σας ζητήσουμε να παράσχετε βασικές πληροφορίες επικοινωνίας όταν ζητήσετε πρόσθετες πληροφορίες χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ιστότοπου.
Άλλα δεδομένα που συλλέγουμε

Μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες που ταυτοποιούν κάποιο πρόσωπο σχετικά με τους Χρήστες κάθε φορά που αλληλεπιδρούν με τον Ιστότοπό μας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αφορούν στην IP διεύθυνση σας. Μη προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν το όνομα του προγράμματος περιήγησης, τον τύπο του υπολογιστή και τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους σύνδεσης των χρηστών με τον Ιστότοπο. Δεν πραγματοποιούμε αναλύσεις σχετικά με αυτές τις πληροφορίες εκτός από εκείνες που απαιτούνται για την εξασφάλιση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία;

Η Dataverse συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις της βάσει του GDPR, διατηρώντας τα προσωπικά δεδομένα ενημερωμένα. αποθηκεύοντας και καταστρέφοντάς τον με ασφάλεια. μη συλλέγοντας ή διατηρώντας υπερβολικά μεγάλα ποσά δεδομένων · προστατεύοντας τα προσωπικά δεδομένα από απώλεια, κατάχρηση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και αποκάλυψη και διασφαλίζοντας ότι υπάρχουν κατάλληλα τεχνικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  • H Dataverse χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται για να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας παρέχει τις Υπηρεσίες που ζητάτε. (νομική βάση: συναίνεση)
  • Με τη συγκατάθεσή σας, η Dataverse μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν για να σας παράσχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες, διαφημίσεις και εκδηλώσεις της Εταιρείας. (νομική βάση: συναίνεση)
  • H Dataverse συλλέγει και επεξεργάζεται την IP διεύθυνση σας, σε ειδικές περιπτώσεις, για διασφαλίσει την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (νομική βάση: έννομα συμφέροντα)
Διαμοίραση των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αντιμετωπίζονται αυστηρά εμπιστευτικά και δεν θα μοιράζονται με τρίτους.

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
  • Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς, μέσω της φόρμας στον ιστότοπο ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν για έξι μήνες για να διεκπεραιωθούν τα αιτήματα και σε περίπτωση επακόλουθων ερωτήσεων.
  • Τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τους σκοπούς μάρκετινγκ θα διατηρηθούν εφόσον η συναίνεσή σας είναι έγκυρη.
  • Τα προσωπικά σας δεδομένα (διεύθυνση IP) που χρησιμοποιούμε για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου θα διατηρηθούν για ένα μήνα από την συλλογή τους.
Τα δικαιώματα σας και τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Το δικαίωμα υποβολής αιτήματος πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία κατέχουμε.
  • Το δικαίωμα υποβολής αιτήματος προς εμάς διόρθωσης τυχόν προσωπικών δεδομένων, εάν διαπιστωθεί ότι είναι ανακριβή ή παρωχημένα.
  • Το δικαίωμα υποβολής αιτήματος διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο να τα διατηρούμε.
  • Το δικαίωμα υποβολής αιτήματος ανάκλησης της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση που έχει δωθεί.
  • Το δικαίωμα, όταν υπάρχει αμφισβήτηση σχετικά με την ακρίβεια ή την νομιμότητα επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, να ζητήσετε περιορισμό επεξεργασίας.
  • Το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς ·
  • Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Περαιτέρω επεξεργασία

Εάν επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νέο σκοπό που δεν καλύπτεται από την παρούσα πολιτική περί απορρήτου, θα σας παράσχουμε μια νέα ειδοποίηση που εξηγεί αυτή τη νέα χρήση πριν από την έναρξη της επεξεργασίας και καθορίζοντας τους σχετικούς σκοπούς και τους όρους επεξεργασίας. Όπου και όποτε είναι απαραίτητο, θα ζητήσουμε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας για τη νέα επεξεργασία.

Σύνδεσμοι

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου τέτοιων άλλων ιστοτόπων. Ενθαρρύνουμε τους χρήστες μας να γνωρίζουν πότε φεύγουν από τον ιστότοπο μας και να διαβάσουν τις δηλώσεις απορρήτου οποιουδήποτε άλλου ιστότοπου που συλλέγει πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης.

Cookies

Το cookie είναι μια μικρή ποσότητα δεδομένων που τοποθετείται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας ή της κινητής σας συσκευής. Τα cookies αρχικού κατασκευαστή είναι τα cookies της οντότητας που διαχειρίζεται το domain μέσω του οποίου τοποθετείται το cookie. Έτσι, τα cookies της Bnbwiz.com θεωρούνται cookies αρχικού κατασκευαστή. Στις περιπτώσεις που επιτρέπουμε σε άλλους να τοποθετούν cookies μέσω των ιστοχώρων και των εφαρμογών της Bnbwiz.com αυτά αποκαλούνται cookies τρίτων μερών.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα cookie του Analytics που παρέχονται από την Google Inc. (Google Analytics) για να προσδιορίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων και να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας, ώστε να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες των χρηστών μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για λόγους στατιστικής ανάλυσης. Η διεύθυνσή σας IP καταγράφεται, αλλά ψευδονυμοποιείται αμέσως (διαγράφοντας τα τελευταία 8 bits). Ως αποτέλεσμα, είναι δυνατός μόνο ένας εντοπισμός της ευρύτερης περιοχής του χρήστη. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies. Σχετική πολιτική της Google ισχύει για τη χρήση του Google Analytics.

Όταν ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, θα έχετε πάντα τη δυνατότητα να τα απενεργοποιήσετε.

Αλλαγές στην Πολιτική μας

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Θα δημοσιεύσουμε τυχόν αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα. Ελέγξτε προσεκτικά αυτή τη σελίδα για να ενημερώνεστε συνεχώς.

Επικοινωνία

Για να εξασκήσετε όλα τα σχετικά δικαιώματα, ερωτήματα ή παράπονα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email dpo@dataverse.gr ή στο τηλέφωνο 2106717060.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr  ή στο +30 210 6475600.